Geachte IB-Groep, Belastingdienst, Justitie/Politie en andere aangeschreven partijen.

Graag wil ik middels dit schrijven uw aandacht vestigen op het volgende:
10 jaar geleden ben ik begonnen aan een opleiding Maatschappelijk Werk op HBO-niveau. Ik ben toen in zee gegaan met de IB-groep. In het gesprek dat ik toen heb gehad werden mij een aantal zaken voorgespiegeld.
- Je hebt tien jaar om over je studie te doen.
- De IB-Groep werkt met de laagste rente, en is altijd in voor een redelijke afbetalingsregeling.
- Wanneer je een studie afrondt, wordt een aanzienlijk deel van de lening omgezet in een gift, te weten de prestatiebeurs.

Op www.grondwet7.nl heb ik een zeer uitgebreidde beschrijving staan van de wantoestanden die ik tijdens de onderwijsvernieuwingen heb meegemaakt. Watskeburt beschrijft met name het laatste jaar '06/'07. Dit laatste jaar was de derde en laatste keer dat ik terug kwam bij dezelfde school. Ik deed opnieuw een poging het officiele traject, tot inmiddels dus Bachelor of Social Work, af te ronden. Heel dit jaar heb ik met een voicerecorder vastgelegd. Ik ben van mening dat elk weldenkend mens flink zal schrikken, wanneer het zich realiseert dat deze praktijken in het HBO-onderwijs inmiddels de standaard zijn.

Nu maak ik me niet zo heel veel zorgen over het feit dat geen enkele opleidingsorganisatie mijn opleidingsniveau ratificeerd, en zo met een diploma, de door mij stelselmatig gedane uitlating dat ik een HBO-opgeleidde Maatschappelijk Werker met een Master in de Filosofie ben, legaliseert. (In mijn CV die ik gebruik - Lees Watskeburt 5-6 - omzeil ik eventuele problemen met werkgevers). Ook maak ik me niet heel erg druk over het feit dat naasten en familie mij verketteren voor het feit dat ik mijn opleidingen niet zou hebben afgemaakt, en dus lui en nalatig zou zijn. Zelfs het feit dat ik gegijzeld wordt door de overheid vanuit hun vastberadenheid om hun onuitlegbare "claim of my money" af te dwingen doet me niet zo heel veel.

Veel mensen die dit nu lezen hebben zullen zoiets hebben van, "wat moet ik hiermee!". Dat is gelijk al richting het probleem, want ik ben op zoek naar de schijnbaar onvindbare personen die zeggen: "hier moet/kan ik wat mee". Sommige van de aangeschrevenen, zijn partijen die met mij willen communiceren. Ik denk dat de deurwaarders de meest trappelende partijen zijn. U kunt mij uitsluitend nog bereiken via het e-mailadres: digitaleservice@gmail.com. Ik behoud het recht om alle toegezonden stukken in mijn verslagleggingen te publiceren. Hiermee hoop ik enige zorgvuldigheid in de toegezonden stukken te stimuleren, maar heb daar gelijk een hard hoofd in.

De redenen dat ik u in veelvoud aanschrijf over dit onderwerp zijn er drie:
Feit 1: Iemand heeft naar aanleiding van een zogenaamde studieschuld, mijn moeder afgeperst met de mededeling dat zij moest betalen vanwege het feit dat ik niet betaalde. Dit terwijl ik nu, en ook ten tijde van de afpersing, ouder ben dan 23. Dit maakt dat, zolang ik leef, mijn ouders nooit aansprakelijk gehouden kunnen worden. Toch hebben zij hen 800,- euro afgetroggeld in de zomer van 2006.
Feit 2: Iemand heeft naar aanleiding van een zogenaamde studieschuld, mijn werkgever in de zomer van 2007 afgeperst voor 600,- euro. Ik weet dat dit type afpersing van werkgevers in de wet verankerd is. In reactie daarop heb ik mijn tijdelijke contract niet laten verlengen, ook al wilde de werkgever dit graag, en ben bij de sociale dienst/UWV/CWI 1500,- euro op gaan halen. Dit lukte tot mijn verbazing zeer gemakkelijk. Toch zie ik het niet als een handig uitgangspunt dat de IBG/Belastingdienst/justitie werkgevers van mij betrekken in de afwikkeling van mijn studieperikelen, en dat ik vervolgens dit gestolen geld weer bij de overheid ga ophalen. Bovendien is het jongerenwerk nu een jongerenwerker kwijt die ze volgens mij maar wat hard nodig hadden.
Feit 3: Iemand heeft naar aanleiding van een zogenaamde studieschuld, mijn huisgenoten van mijn woonadres bedreigd en geintimideerd. Daarnaast heeft het eigendommen van mijn huisbaas vernield, te weten: de voordeurruit, de kamerdeurruit, het kamerdeurslot en de kamerdeurvoeging. Grappig detail is dat ik bedreigd ben om te vertellen, waar ik was, en zodra ik mezelf zou zien, zou ik mezelf moeten vertellen, dat ik contact op moest nemen met deze persoon omdat er anders nog veel ergere dingen zouden gebeuren. Volgens mij kan een zogenaamde studieschuld wettelijk nooit een basis vormen om fysiek andere personen te bedreigen, en eigendommen van fysiek andere personen te molestreren.

Gerekend vanaf mijn geboortedatum is de conclusie zo getrokken, dat ik vanaf deze maand 10 jaar geleden begonnen ben met studeren. Volgens de mededelingen, advertenties, brochures en voorlichtingsgesprekken van de IB-Groep zelf, is het nu pas definitief wat ik zou moeten betalen, en ook zal nu het o, zo soepele terugbetaal regime ingaan. Met het feit dat de HBO-opleiding waaraan ik gestudeerd heb, totaal de weg kwijt is, kan ik bij niemand terecht. Maar daarover is op grondwet7.nl veel meer te vinden. Tevens neem ik aan dat de IB-Groep mij geen enkele opleiding toekent, en al het geleende geld terugvorderd. Dit komt omdat ik van hen nog geen schrijven heb gehad, waarin bevestigd wordt dat ik een opleiding toegekend heb gekregen. Dit terwijl ik bij mijn weten ben afgestudeerd.

De belastingdienst en de hoogte van zijn financiele claim op mij is me totaal onbekend. Al meerdere keren is het door de vaderlandse journalistiek aangetoond dat deze dienst het ook niet helemaal meer lekker op een rijtje heeft. Graag zou ik weten hoeveel zij van mening zijn dat zij nog van mij krijgen.

Justitie, zij hebben enkele boetes voor verkeersovertredingen en belediging van ambtenaar in functie. Ook van hen zou ik graag weten hoeveel zij denken dat zij van mij krijgen.

Ik ben met de simpele vraag: "Kan iemand mij helpen en begeleiden bij het afbetalen van schulden ten aanzien van de IB-groep, de Belastingdienst en Justitie, omdat ik deze partijen simpelweg niet vertrouw, omdat ik continue verschillende en foutieve claims tot betalen krijg?" al bij vele verschillende instanties geweest. Allemaal geven ze, a) niet thuis of erger nog b) foutieve informatie en doorverwijzingen.

Ik heb het zelf eens door zitten rekenen en ik denk dat het redelijk is (los van het feit dat mijn opleidingstraject schandalig is afgehandeld) dat ik in 15 jaar 15.000 euro terugbetaal. Dit houdt in dat ik 1000 euro per jaar moet terugbetalen. Het spreekt voor zich dat dan geen van de partijen zich ooit nog kan beroepen op claims van voor de datum 1 juli 2008. Ik betaal per maand 150,- euro af. Ik zou graag een rekeningnummer ontvangen in combinatie met een uitgeschreven afbetalingsregeling.

Veel van jullie zullen denken. "Jaja, je school is gek. De belastingdienst is gek. Justitie heeft het in jouw geval altijd verkeerd gezien. De IB-Groep heeft het niet op een rijtje." en vervolgens concluderen: "Volgens mij heeft de schrijver van dit stuk ze niet allemaal op een rij." Daarom zal ik tot slot eindigen met een zin die in een klap duidelijk maakt waarom mijn CV onbetwistbaar is, en gelijk bewijs levert voor je 1e betwijfeling ("Jaja, je school is gek")

Bewijs rare administratieve voortgang:
http://www.grondwet7.nl/geschrevenbrieven/brieven2008/6pack20080715/index.html

Bewijs inbraak door schuldeisers:
http://nl.youtube.com/watch?v=O1fXOW-NItk

Hopende u voldoende te hebben geinformeerd,
Check maar na wat je na wil checken,
met Vriendelijke Groet,

E. ter Doorn
Geboortedatum: 03-06-1979
IB-Groepnummer: 5333-79189-0-05
Sofi-nummer: 140543028