Geachte IB-Groep, Belastingdienst, Justitie/Politie en andere aangeschreven partijen.

Ik heb geen zin meer om te reageren op krankzinnige uitkomsten, of ik krankzinig ben omdat ik dit krankzinnige uitkomsten vindt is geen kwestie die ik zou willen bestrijden. Wanneer je de variabele cultuur en tijd verandert zul je immers in een hoog percentage, op andere uitgangspunten komen.

Het enige dat ik weet, is dat ik niet meer met een zelf gestelt niveau van rust en respect kan reageren op het soort uitkomsten, in mijn specifieke dossier, die mij door individuen moeten worden medegedeeld. Een punt waar ik meer enthousiasme voor op
kan om te bestrijden is het punt dat ik de enige ben. De bestrijding dus van het punt: Jij bent de enige die enerzijds de HSWB en IB-Groep van een oplichterskant beschuldigd en hier overallergisch op reageert, of een mildere maakbare conclusie van Watskeburt, jij bent de enige met onzorgvuldigheden in het onderwijs reorganisatie proces te maken heeft gehad.

Ik communiceer niet meer naar individuen. Ik communiceer alleen nog maar naar 1 informatie-absorberende entiteit. Deze mailtjes zijn daar een onderdeel van.

Ik schrijf elke 15e, ik zou in herhaling vallen, immers als schrijver ga ik ervan uit dat grondwet7.nl in is geinclude in je interpreteerlibrary.

Ik vindt het leuk dat het cbs nog even de aandacht op vestigt op mijn slachtoffergroep.

Dit keer hebben we geen spelletje, volgende maand wel weer.

En vanaf deze maand gaan we gaan dus betalen.
Vanaf de eerste maand dat ik geen student meer ben, doneer ik tien procent van mijn loon aan het volgende rekeningnummer:
bankrekeningnummer: 19.23.21.900

www.ib-groep.nl

Ik laat me 1500,- euro per maand verdienen, dus dat betekend dat ik 15 september 150 euro overmaak.

Dan gaan we kijken of het ze lukt om, in tegenstelling tot scholen, de ontvangen bedragen optellen en zo.

Ze, in tegenstelling tot scholen, de gegevens een tijdje te bewaren.

Ze, in tegenstelling tot scholen, het bedrag in mindering te brengen op een totaal.

Ik hoop dat de bedreigingen en vernielingen, op valsievelijke gronden, dan ophouden. Maar inmiddels Nederland kennende zal dit waarschijnlijk niet het geval zijn.

Nou vooruit nog een spelletje dan. We doen het spelletje "wat is de waar"

Wel moet ik zeggen dat ik hen de IBG-groep dus netjes reageerde. Ik zoek nu alleen nog een reaktie van onze leuke reclamefilmpjes insprekende Belastingdienst, en dan nog Justitie. En op advies van de altijd maar doorverwijzende een, moet ik contact opnemen met de HBO-raad en de studentenbond, dus daar heb ik mail adressen van nodig.

Hopende u voldoende te hebben geinformeerd,
Check maar na wat je na wil checken,
met Vriendelijke Groet,

E. ter Doorn
Geboortedatum: 03-06-1979
IB-Groepnummer: 5333-79189-0-05
Sofi-nummer: 140543028